Magento 2 webshop, modules en maatwerk

Een snelle en converterende webshop die ook de facturatie, het accountbeheer en het voorraadbeheer voor u doet. Het e-commerce platform van nu. 


Moderne webshop voor elk budget

Wil je je producten verkopen via internet dan is een Magento 2 webshop de manier. 

Zoals we voor het maken van een "gewone" website het ModX framewerk gebruiken als basis hebben we voor het maken van webshops een keuze gemaakt uit twee verschillende "frameworks". Afhankelijk van het budget en uw wensen kunnen we een Magento webshop maken of bijvoorbeeld een OpenCart webshop. Beide zijn OpenSource en kunnen voorzien worden van een groot aantal extensies waarmee de functionaliteit van de shop op uw wensen wordt afgestemd.

Bij het bouwen van een webshop gebruiken we tot nu toe het Bootstrap vormgevings framewerk. Hiervoor hebben we t.b.v. beide systemen een zogenaamde "Boilerplate" gemaakt van waaruit we relatief snel een lay-out kunnen maken die past bij de moderne tijd. 

Webshops stellen hoge eisen aan de webserver waarop de shop draait. Wij kunnen u daarin adviseren en ook een hosting pakket voor Magento op onze server aanbieden. 

Het moderne, supersnelle Magento 2 is onze standaard. Wilt u meer informatie over een Magento 2 webwinkel dan zijn we u graag van dienst. U kunt bij ons ook terecht voor Magento 2 maatwerk en modules!

Een van de meest recente Magento 2 webshops is: stripwinkeldickbos.nl.

Magento 2 webshop

 

Contact


Waldram Business Ventures BV
Nieuwe Markt 3
6511 XK Nijmegen
tel: 06-49390873
[email protected]

 

Onze expertise


HTML 5
JS
PHP maatwerk
Magento 2 webshops
ModX CMS
Laravel applicaties
Swift IOS app's

Integratie


Mollie betaal module

PayPal betaal module

MultiSafePay betaal module