Het ModX Content Management Systeem

Responsive websites en webwinkels op basis van het ModX revolution CMS en Magento 2 Webwinkel Platform


Uw nieuwe website in MODX

Het MODX CMS is een uitermate flexibel systeem waarbinnen een webdesigner ongelimiteerde mogelijkheden heeft. Naast dat wij veelal het maatwerk zelf programmeren zijn er al vele MODX open source add-on's beschikbaar waarmee uw wens vaak al kan worden vervuld. Maar... iedereen is anders en heeft u een speciale wens dan kunnen we in overleg een oplossing bedenken en uitvoeren.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste kenmerken van MODX

CMS

ModX is een Content Management Systeem. Hiermee kun je de website heel gemakkelijk bijhouden of de inhoud veranderen. Net zo eenvoudig als het werken met een tekstverwerker. De lay-out van de website wordt door ons zo ontwikkeld dat jou inhoud netjes op de juiste plaats wordt weergegeven. 

Het ModX systeem is ontwikkeld voor snelheid! Zowel bij het plaatsen van nieuwe inhoud, als bij het weergeven van de "content" aan de bezoeker!

Creatieve vrijheid

Voor de ontwerper biedt het ModX systeem een grote creatieve vrijheid. Niet alleen qua lay-out kan bijna alles, maar ook qua functionaliteit. Maak je wensen kenbaar en wij laten je weten wat de mogelijkheden zijn. Jij bepaalt dus hoe de site er uit gaat zien en wat hij doet.

SEO

Het ModX CMS zorgt voor de juiste basis waarmee zoekmachine vriendelijke websites kunne worden gemaakt. Alles wat tussen de <html> tags staat wordt met uiterste zorg behandeld. Daarnaast maken wij gebruik van HTML5 en CSS3 voor het bouwen van websites met minimale code in verhoudig tot leesbare teksten. Ook maken onze sites gebruik van de door Google geliefde "Human Readable URL's". Ook maakt het CMS het heel eenvoudig de "Meta content" te plaatsen. Door dit alles krijgt de website bij de Ranking meer relevantie, en dus een betere positie.

Responsive

Binnen het ModX framewerk bouwen we met gebruik van lay-out frame-works als Foundation of Bootstrap "Responsive" websites. Dat wil zoveel zeggen als dat de website zich qua formaat en vormgeving aanpast aan het aparaat waarop je de site bekijkt. Hierdoor ziet je webiste er op een telefoon net zo goed uit als op een iPad of desktop!

Flexibiliteit

Voor het ModX CMS zijn door de "Community" al vele functionele modules ontwikkeld onder "open source" licentie. Hierdoor wordt het heel eenvoudig om een foto gallerij, een blog, een email formulier of andere handige functies in de website te integreren. Wil je iets specifieks dat nog niet bestaat, dan kunnen wij dat natuurlijk ook verzorgen. 

Veiligheid

Het ModX CMS wordt continu door ontwikkelt. Het gebruik van de laatste stand van de technologie zorgt voor de beste beveiliging tegen ongenode gasten. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er regelmatig geupdate wordt. Een website heeft net als een fiets, boot, trein of auto regelmatig onderhoud nodig. Een update zorgt er voor dat we hackers telkens een stap voor zijn. 

Voor dit onderhoud hebben wij binnenkort een onderhoudscontract beschikbaar. Dit houdt de kosten beheersbaar en scheelt u een zorg!

Contact


Waldram Business Ventures BV
Nieuwe Markt 3
6511 XK Nijmegen
tel: 06-49390873
[email protected]

 

Onze expertise


HTML 5
JS
PHP maatwerk
Magento 2 webshops
ModX CMS
Laravel applicaties
Swift IOS app's

Integratie


Mollie betaal module

PayPal betaal module

MultiSafePay betaal module